Lite trött kanske...

Hello! 

Imorse gick jag och Lucas upp vid kl 8 för kl 10 skulle vi va på bvc (trodde jag), Alice fick sova vidare till 8.30. 
Åt frukost, fixade i ordning oss och sånt, sen åkte vi. Kom ca 10 minuter för sent så vi knackade på dörren. Sa att vi visst blev lite sena. Så sa sköterskan "nja, hade ni verkligen tid nu?", kollar på datorn och ser att vi hade bokat in besöket kl 14.30. Inte 10. Hoppsan! Undrar vad jag hade fått 10 ifrån...hade till och med skrivit 14:30 på lappen hemma... Haha!
Jaja. Som tur var hade hon inget annat för sig just när vi kom så vi fick komma in ändå. Skönt! 

Lucas hade tyvärr inte gått upp något alls i vikt (troligtvis pga att han lätt kan sova 5 timmar i sträck på natten, för mjölk...jo, det har jag så det räcker och blir över, haha!). Så han ska helst äta varannan timme på dagarna nu, så får vi hoppas han ökar i vikt tills nästa vecka :) 
Allt annat såg bra ut så dom var inte oroliga. Han är så vaken och man kan lätt få kontakt med honom, så det var troligtvis ingen fara. Dessutom så var Alice likadan, gick inte upp i vikt som hon skulle direkt. 
Men har han inte gått upp i vikt nästa vecka så ska vi till en specialist, bara för att utesluta blåsljud, sa sköterskan. Men det får vi hoppas att vi slipper! 

Efter bvc var det dags för ännu ett blodprov på stackars lilla Lucas. 
För första gången av dom här 15(!) sticken han fått blev han faktiskt ledsen. Han börjar kanske ledsna på alla stick nu, haha. Stackarn <3 

Barnsjukhuset har fortfarande inte ringt upp, tyvärr, så jag vet inte hur mycket det har gått ner nu... Förhoppningsvis tillräckligt mycket för att inte behöva ta mer prov än på ett tag. 

När vi kom hem åt vi lunch, sen var det ju som vanligt tänkt att Alice skulle sova lite. Men det ville inte hon, antagligen för att hon visste att mormor, Fabbe, gammelmormor och gammelmorfar skulle komma hit senare. Det får man ju inte riskera att missa! ;) 
Så hon försökte hålla sig vaken. Det lyckades hon med rätt så länge faktiskt. Men hon bäddade ner sig själv i soffan och somnade typ en kvart innan dom kom, haha. 

Nä, nu ska jag sluta babbla om idag och istället torka Alices hår och klippa hennes naglar. Sen ska vi bara mysa tills det är dags att sova :) 
1 Evelina - mamma till lille Emil ♥:

skriven

Så mysigt när dom bäddar ner sig själva sådär sött! Får se när Emil börjar med sånt ;p

Svar: Ja, det är så gulligt :')
Det dröjer säkert inte så länge till :)
Nina Karlsson

Kommentera här: