Oops

Nu har jag inte skrivit sen i torsdags. Fy på mig!

Jag fyllde ju år i helgen, men det orkar jag inte skriva om nu. Men det kommer upp ett inlägg om det imorgon, med bilder, det är ju alltid roligare med lite bilder :)

Idag har jag, Jimmy och Alice vart i Västerås. Jag köpte en tröja, en klänning och lite smink till mig själv. Jimmy köpte ett väggfäste till tvn. Sen blev det lite julklappar till Alice också!

Alice ville gå själv hela tiden idag. Det är väl kul för henne nu när hon faktiskt kan springa runt själv, med dom klumpiga skorna till och med :)
Fort går det också! Haha, hon är verkligen jättesnabb.

Nej, mina ögon åker nästan igen, så jag orkar inte skriva mer än så. Det får bli mer imorgon istället!

Ikeas köttbullar fick betyget "namnam!"

Godnatt!

Idag kom Malin och Zacke hit strax innan lunch. Vi åt fiskbullar, sen skulle Alice och Zacke sova. Jag och Malin drack kaffe med alldeles för mycket grädde samtidigt som vi kollade ut på en postis med problem. Hahaha. Stackarn hade kört fast med mopeden i en pytteliten snöhög och kom inte loss. Hade bra stor lust att gå ut och hjälpa honom, men hur mycket kan lilla jag hjälpa till liksom? Hade ju inte kunnat flytta den där saken en millimeter, haha.
Till slut gav han upp. Han lämnade mopeden där, tog post till hela huset han var vid och gick och delade istället. Smart kille.
När han kom tillbaka till mopeden så kom tre killar från etf och hjälpte till, då kom han äntligen därifrån.

Haha! Kul liv man har som sitter och tittar ut på en postis med problem..?

Nu ikväll, strax innan kl 18 var vi och lämnade Alice hos sin morfar. Hon fick vara där medan jag och Jimmy åkte på föräldramöte på Alices dagis. Verkar jättebra där, kommer kännas tryggt att lämna Alice där om dagarna :)
Imorgon är det en månad kvar tills hon börjar. Kul!

Nu ska jag sova, imorgon ska jag baka, för i helgen fyller jag år!

Julbak

Idag har jag inte suttit still många minuter, trots att jag bara har vart hemma hela dagen, haha.
Men jag har gått runt och småplockat lite här hemma, tvättat, diskat. Och så har jag julbakat lite! Ischoklad och knäck har det blivit än så länge :)
Så nu är halva kylskåpet fullt av godis. Mums! Haha.
Sen blev det att laga mat direkt, och då sitter man ju inte riktigt heller stilla.
Men nu har vi precis ätit, så nu sitter jag still! Fast Jimmy tog Alice och smet iväg till tvn, så jag får väl ställa mig å ta disken jag. Sen bada Alice.
Sitta still får jag göra ikväll... :)