Godmorgon!

Jag har vart vaken i en halvtimme ungefär. Vaknade innan Alice idag, och kunde inte somna om. Så då kan man ju lika gärna gå upp! Dricka lite kaffe och så helt själv i soffan.
Egentid på morgonen, det är det bästa som finns. Eller, nä, det bästa som finns på morgonen är att bli väckt av en glad tjej, men det näst bästa då :) haha.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att kaffet ska bli klart. Hinner nog inte dricka kaffe ensam i soffan idag, för nu ser jag att hon rör på sig där inne.
Så nu blir det mys med bebis! <3

Väder

Det ser ut att bli fint väder idag. Hoppas vi slipper regn i alla fall. Än så länge är det blått på himlen, men vädret verkar ju kunna ändra på sig på fem minuter nu för tiden... 
Idag ska vi till farmor och farfar, därför hoppas jag på fint väder, så vi kan GÅ dit. Och om det nu är fint väder så tänkte jag gå till en lekpark och gunga lite innan vi går upp till dom. 

Jag vet, efter fyra rader har jag redan skrivit "väder" fyra gånger. Hoppsan, nu blev det fem! 
 
Nu sitter jag här med en kopp kaffe (för det visste ni nog inte redan..? haha) och fixar lite med en header. Måste ju ha lite bilder! Nu är det tråkigt och väldigt opersonligt. Man måste ju se vems blogg det är :) 

Tyvärr står det still i huvudet, så just nu är det bara tre bilder på en rad. Men kommer jag inte på något så får det duga sålänge! Det är ju ändå bättre än nu.. :)

Kaffe!

Godmorgon då.

Inatt har jag inte sovit mycket, bläh. Och Alice vaknade kl 5 imorse. Som tur var så somnade hon om kl 6 efter lite välling, och sov till 8:30. Tur för henne alltså. Själv hade jag lite svårt att sova ordentligt på dom centimetrarna som blev över i sängen, haha :)

Nu ska jag göra kaffe. I våran nya, fina kaffebryggare! Starkt får det bli. Det behövs...