Vika vika vika...

Alltså...hur svårt ska det vara att vika ihop tvätten direkt när man tar ner den från torkställningen? 
Tydligen väldigt svårt. 

Nu har jag och Alice precis suttit och vikt ihop ett berg med rena kläder igen. Eller ja, att Alice har gjort det vet jag inte riktigt om man kan säga...det var väl mest så att jag vek tvätten och hon sa "kolla mamma, pappaaas!" och skulle använda hans tröjor som klänningar. Haha! Tur att hon är söt ;) 

Nu ligger vi i sängen, Alice kollar på Pingu på iPaden och Lucas har precis ätit lite och somnat. Men han vaknar nog snart igen, han brukar vara vaken mycket mellan 18-23 typ :) 

Helt fast :) 


En liten sömntuta (han blev varm när han låg på mig, det är därför han är rödflammig i ansiktet) 

Snart blir det bad för Alice, sen får vi se om hon är vaken när Jimmys föräldrar kommer. Dom kommer hit ikväll och stannar till söndag tror jag. 

Nä, nu ska jag passa på att mysa lite med Alice innan badet! 

21/1-2014


En liten tröttis tidigare idag. 


Han hittade sin spegelbild när jag duschade. 
Han låg faktiskt där och kollade väääldigt länge. 


Min stora älskling <3 

Såhär bekymrad kan man se ut när man har ont i magen. Stackarn :( 

Seg dag

Lucas vaknade kl 7 imorse, Alice vaknade strax efter faktiskt. Brukar behöva väcka henne när hon ska till föris (haha), så det var skönt att slippa det idag. Hatar att väcka henne.. 
Då gick vi ner till soffan och myste lite innan jag plockade fram frukosten. 
Sen fixade jag i ordning Alice innan hon och Jimmy skulle åka in till jobb och förskola. Och sen dess har jag och Lucas bara suttit i soffan (med undantag för att hänga tvätt typ). Det är typ tre timmar. I soffan. Fy på mig! 
Men det är lätt att fastna där. Man sätter sig där, ammar och läser en bok. Fastnar i boken och måste (ja, måste!) läsa klart kapitlet även fast Lucas är klar och har somnat för länge sen. Och sen kanske det är dags att amma igen, då tänker man "jamen då kan jag ju börja på ett nytt kapitel!". Och så kan det lätt fortsätta i två timmar till.
Tydligen. Det här är faktiskt första gången jag har fastnat i soffan såhär länge. Men ändå... 
Jaja, mysigt är det i alla fall! Och det är ju inte speciellt lockande att lägga ner Lucas heller, han är så varm och mysig så man fryser ju massor när man lägger bort honom. 
 
Men nu ska jag tvinga mig upp ur soffan och ta och städa lite istället. Då kanske jag slutar frysa såhär mycket också. Fast en varm dusch låter just idag mer lockande...
Men nej...du ska städa, Nina. Inte duscha nu. Städa.