Knappt fem timmar...

Oj, nu har jag glömt blogga igen. Finns en bra anledning: stress

Idag åker vi till Laxsjön, vi kommer vara där över midsommar i år igen. Innan det har jag tre jobb att hinna med mellan 9:15 och typ 14:30. Men helst vill jag vara klar senast 14. Då hinner vi packa ner det sista i bilen innan vi åker och hämtar Alice. Så kan vi åka direkt när vi har hämtat henne. Vore perfekt (inte egentligen, men så perfekt det kan bli idag i alla fall...), för då kommer vi säkert fram runt kl 20, vilket inte är alldeles för sent.
Måste vi packa ner allt efter att vi har hämtat Alice så kommer vi säkert härifrån strax innan 16, då blir det nog svårt att hålla Alice vaken sista biten...
Får jobba snabbt och hoppas på att bli klar tidigare!

Vaknade för en halvtimme sen, trots att jag bara har sovit fem timmar pga packning igår kväll. Menmen, då hinner jag packa lite till innan vi går till dagis :)

Nu ska jag sminka mig, sen packa ner det... Sen fixa håret, sen packa ner allt jag använder till det...
Jadå, jag är på jättebra humör idag...verkligen. Inte! Men det blir säkert bättre under dagen ;)

Sessan

Jag råkade somna samtidigt som Alice igår, runt 21:30 (hon vill fortfarande inte sova på kvällen...gör allt för att hålla sig vaken). Så imorse vaknade jag 7:30 och kunde inte somna om. Men det gör inte mig något, tid för mig själv på morgonen är bland det bästa som finns!
Tyvärr kom jag knappt ur sängen för jag hade så ont i ryggen. Brukar få det när Alice sover i våran säng, antagligen för att jag då måste ligga stilla hela natten.

Alice vaknade typ en timme senare, och sen dess har vi ätit frukost (i soffan, hihi) och ritat lite.
Nu sitter jag med en islatte och tittar på Alice som är helt fast i "Sofia den första". Det är ett program på Disney Junior, det handlar om en prinsessa som heter Sofia. Alice älskar det (och allt annat som har med prinsessor att göra...), hon sitter fastklistrad framför tvn under ett helt avsnitt...DET händer inte ofta ;)

Strax ska Alice bada, sen ska vi väl hitta på något gott att äta till lunch. Och sen är vi nog ute typ resten av dagen om vädret är fint.

Men först - dricka upp min latte och se på prinsessan Sofia.. :)

Godmorgon!

Jag och Alice vaknade runt 8:20 idag, riktigt skönt. Det behövdes!
Dessutom låg vi kvar i sängen i säkert en halvtimme innan vi gick upp och åt frukost. En riktigt lat dag har det vart än så länge ;)

Jag har i alla fall satt igång en maskin med tvätt. Sen blir det väl att städa och rensa lite, som vanligt. Bättre att rensa innan flytten än att hålla på och slösa tid på det medan vi flyttar.

Nä, nu ska vi bygga med lego verkar det som :)