God...natt..

Jag är trött. Trött, trött, trött. Alltid trött.

Aja.
Idag kom mamma och hämtade mig och Malin vid 12:30, vi skulle åka och fika, utan barn :)
Så jag lämnade Alice hemma med Jimmy och gick ut. Och jag måste ju säga att det känns riktigt konstigt att inte ha en vagn framför sig eller en Alice på armen när man går. Tänk så ovant det kan bli, man tänker bara "har jag glömt något?" hela tiden, haha!
Vi åkte i alla fall till Drott och fikade lite, sen åkte vi till torget och åt mjukglass också ;) hihi.

När jag kom hem igen skulle Alice precis äta mellis, så hon fick en banan och sen gick vi till affären och handlade mat. Det blev pasta med skinka, champinjoner och ostsås idag. Gott :)

Nu håller jag på att somna medan jag sitter här i soffan och skriver, så nu tänker jag gå och lägga mig. Jimmy sitter ju ändå och spelar sitt Diablo eller vad det nu heter...

Godnatt!

Bilder från idag

Idag har vi varit ute mycket. Först gick jag och Alice ner på stan där vi mötte syster/moster, pappa/morfar och Carro. Sen gick vi till Klosterparken, där gungade Alice och Zacke lekte i sandlådan.
Sen ville båda småttingarna sova, och precis då kom Jimmy, så då blev det en ganska lång promenad :)
Jag hade "runkeeper" igång hela tiden, och jag har nästan gått en mil idag. Det känns i mongofoten nu kan jag ju säga! Min ena fot är konstig, helt plötsligt ser det ut som att jag har två fotknölar på samma sida...å det gör ont.
Mycket fel på mig nu, tycker jag! Haha, jaja.
När vi hade gått färdigt gick vi till Coop och handlade, och sen blev det att åka hem och göra pizza. Som blev jättegod förresten! :)

Nu på kvällen har vi busat och busat...och busat lite till. Så nu sover Alice gott här, hon somnade direkt efter vällingen, så hon får ligga kvar på mig en stund till. Bara för att det är så mysigt :)

Jaja, jag bara skriver om tråkiga grejer nu, här kommer lite bilder istället!