Tröttis

Jag glömde visst lägga upp det jag skrev igår, och nu är det borta.
Jaja.

Igår var ju i alla fall första dagen på inskolningen. Det gick bättre än jag trodde! Visst var hon lite mammig, men hon lekte i alla fall. Första dagarna är det okej att vara lite mammig och rädd <3

Idag gick det ännu bättre. Hon lekte tittut med en kille i spegelhuset, och ramlade och slog i kinden så hon blev ledsen, men det gick över ovanligt snabbt. Förutom det var hon glad för det mesta.

Imorgon ska vi vara där lite längre. Ska gå hem precis innan dom andra ska äta lunch, tror jag det var.

Nu ligger Alice i våran säng och sover. Man blir trött när man börjar på förskolan!

Förskolan

Idag var jag och Alice på förskolan på inskolningssamtal! Alice somnade sent idag, runt 13:00, och vi skulle vara på förskolan kl 14:00, så jag fick lov att väcka henne 13:30. Hon sov alltså bara en halvtimme istället för två timmar som hon brukar. Behöver jag säga att hon inte var så pigg och glad på förskolan?
Men det blir nog bättre imorgon :)

Testade att lägga henne lite tidigare än vanligt idag, eftersom att hon ska upp tidigare än vanligt imorgon. Och det funkade bra så nu sover hon sött i sin säng.
Imorgon börjar inskolningen påriktigt, ska bli kul! :)

Nu blir det Sveriges mästerkock!

Godmorgon

Alice sitter i soffan och borstar sitt hår och ser på Jake och piraterna just nu.
Själv sitter jag här och väntar på att Jimmy ska vakna så jag kan börja röja inne i klädkammaren. Fast vaknar han inte snart så börjar jag ändå, hähä ;)

Nej, nu ska jag sätta upp Alices hår igen, innan hon blir galen på att det hänger ner i ansiktet.