Helt slut.

Usch, jag skulle behöva sova i ett dygn tror jag. Jag har sovit runt fem timmar per natt flera nätter i rad nu. Det går ju någon natt, men inte såhär många, då blir man lite för trött...

Jag jobbade 9-15 idag, sen hämtade jag Alice. På vägen hem stannade vi till vid gungorna, och oj, vad glad hon blev <3

Efter middagen så åkte jag tillbaka till flyttstäden jag var på tidigare, och kom hem för lite mer än en timme sen. Nu är Jimmy där istället, jag klarade inte av mer, så han fick ta över och fixa det sista.
Så det blev lite tokigt idag, han som ville ha flyttstäd hade inte berättat att det var väldigt(!) smutsigt, och inte heller att den skulle vara klar idag. Han hade sagt att den skulle vara klar imorgon.
Så det blev väldigt sent idag.
Plugga måste jag göra också, har pluggat lite nu, men hjärnan orkar inte mer.
Nu ska jag vänta på Jimmy, sen sova. Ska upp kl 6 imorgon, så det blir väl 4-5 timmars sömn inatt med. Men imorgon kväll vill jag sova tidigt. Och med tanke på hur jag sovit dom senaste dagarna gissar jag på att jag somnar väldigt tidigt imorgon :)

Mar. 26, 2013

Äsch, bilderna får vara åt fel håll den här gången. Fattar inte varför det blev så.

Jag har precis kommit upp ur sängen, en halvtimme för sent. Orkade inte ta mig upp kl 6 idag, igår natt sov jag 4-5 timmar och inatt sov jag också runt 5 timmar.
Så jag är inte så pigg, men det ska nog gå bra :)

Idag blir det att lämna Alice på dagis vid 9 som vanligt, sen gå vidare till en flyttstäd. Fast idag hinner jag bara städa fram till strax innan 14, för sen ska jag på "föräldrafika" på dagis. Man får köpa våffla och kaffe för en tia, haha, det var ju våffeldagen igår :)

Sen ska vi väl gå hem och fundera på vad vi ska äta för nåt. Jimmy slutar nog sent idag, så jag gissar att jag och Alice får äta själva. Men jag vet inte riktigt, så vi får väl se.

Jag är så trött...
Nu ska jag ta lite kaffe och sen börja fixa mig innan jag ska väcka Alice.

God morgon.

Muppbilder

Alla "stående" bilder i förra inlägg hamnade åt fel håll. Undrar varför?
Jaja, vi får se om jag lyckas fixa till det senare, om inte så får det väl vara så då, haha.

Alice är lämnad på dagis, jag har hunnit hem och fått i mig en till kopp kaffe, och nu blir det jobb ända fram till Alice slutar. Plugga får jag göra ikväll när Alice har somnat.

Nä, dags att springa!