Händige Manny

Vi kastade boll tills vi inte orkade mer idag. Så satte vi oss i soffan, myste och tittade på händige Manny en stund innan jag skulle gå och fixa lunchen.
Men så långt hann jag inte. Medan vi satt i soffan somnade min lilla sjukling i mitt knä...så det blir sen lunch idag :)

Rastlösa

Imorse vaknade både jag och Alice upp med båda ögonen helt igenklistrade. Jag var ju tvungen att torka ett av mina ögon innan jag kunde börja torka Alices ögon, jag såg ju inget annars, så hon blev rädd när hon inte kunde öppna ögonen, stackarn <3

Eftersom att det fortfarande är så illa på oss båda två så får Alice vara hemma både idag och imorgon, kom jag och en pedagog på dagis överens om tidigare imorse. På onsdag och torsdag är hon ledig, så det blir typ en och en halv veckas "ledighet" för Alice. Hon har ju vart hemma från dagis sen i onsdags, och hon ska dit först på måndag igen.
Hoppas det går bra att lämna på måndag även fast hon nästan vart borta därifrån i två veckor. Men det ska nog gå bra, Alice älskar dagis nu för tiden. Riktigt skönt att kunna lämna en glad liten tjej (nästan) varje dag! :)

Så det lär bli en hemmadag idag med, det verkade bli värre på oss båda två sist vi gick ut, så det känns bäst att stanna inne. På balkongen blåser det ju inte lika mycket, så där kan vi ju gå ut och få lite luft i alla fall.
Så mysigt att äntligen kunna sitta på balkongen och göra saker :)

Nu ska jag hämta en kopp kaffe, leka lite med Alice och vänta på att tvättmaskinen ska bli klar.

Godmorgon

Vi gick upp kl 7 idag, fast Alice vaknade väl typ 6:30, men vi låg och myste ett tag. Så kan det va när man är sjuk! Hon vaknar vanligtvis runt kl 8 :)
Precis när hon vaknade var hon jätteledsen, hon kunde inte öppna ögonen. Båda ögonen hade klibbat igen, stackarn! Men det gick snabbt bort när jag torkade med lite vatten.
Mitt vänstra öga är hälften så stort som det brukar, haha, och jag kunde inte heller öppna ögat när jag vaknade. Usch!
Hoppas det här inte håller i sig i en vecka, som det ju faktiskt kan göra...

Vi har precis ätit frukost och nu sitter vi i soffan och ser på Doktor McStuffins.
Alice är seg idag, det är jag med. Hade gärna sovit en timme till idag, men självklart ska Alice vakna tidigt bara för att vi är sjuka, haha :)

Idag blir det helt klart en hemmadag. Fast lite luft vill man väl ha så det blir nog lite mys på balkongen i alla fall :)
Vill inte gå ut med Alice när hon är såhär seg och febrig. Och så vill jag inte riktigt visa mig för någon just nu, jag ser lite rolig ut med ett stort och ett litet öga, haha!

Nu började precis prinsessan Sofia, så nu ska vi mysa ännu mer. Alice brukar sitta fastklistrad framför tvn på helgmorgnar medan prinsessan visas :)