Vi lyckas med allt.

Hej! 

Jag försöker bli bättre på det här med att få ihop inlägg oftare, men det går ju lite sådär ;) 
Det får bli bättring på det nu. 

Igår var jag och mamma iväg på en liten konsert i Uppsala. Tommy Nilsson, Uno Svenningsson och Patrik Isaksson. Jag är inte så förtjust i "sån" musik, men det här är ju artister och låtar man hört sen man var liten. Klart det blir bra då. Och ja, det blir ju även 1000 gånger bättre när det är live. 
Dom var sjukt bra, speciellt när alla tre sjöng ihop. 
Bäst var Patrik Isaksson, på andra plats kommer faktiskt gitarristen, haha! Men dom andra var såklart också bra. 

Och angående rubriken "vi lyckas med allt". När jag och mamma hittar på saker så händer det något konstigt, klantigt eller bara kul varje gång
Som när vi typ blev bortglömda av bussen påväg till Mammaboosten, eller när vi fick sitta bredvid konstiga människor på bussen, eller den där gången när mamma råkade köra på en avfart från motorvägen (ja, åt fel håll alltså). 
Haha! Det finns nog inte många undantag... 
Och denna gång var såklart inte heller ett undantag. 

Vi möttes i stan, vid affären LM närmare bestämt, och så samåkte vi till Uppsala med en av mammas arbetskamrater. 
När vi nästan var framme i Uppsala så fick jag en konstig känsla av att något var fel. Så kom jag till slut på att parkeringen till LM har bommar där man kör in och ut. Men det var ju inte mycket att göra åt när man är i Uppsala. Bara hoppas på att bommarna var öppna när vi kom tillbaka. 

Men nej, det var dom såklart inte. Bilarna var helt instängda där. Jag har nog inte garvat så mycket på länge, haha! Hur klantiga får man bli? Väljer typ den enda parkeringen i hela stan som stängs på kvällen. 

Mammas arbetskamrat var snäll och skjutsade hem oss, så hem kom vi i alla fall. 
Och imorse kom Svennis och hämtade mig så jag kunde hämta hem bilen. 
Tur man har så snälla människor i sin omgivning när man klantar till det ;) för jag är ju rätt bra på att klanta mig... Haha! 

Jaja, det var väldigt kul igår i alla fall, trots att jag blev genomblöt av allt regn som kom (dom andra var ju smarta nog att ta med regnkläder och sådär). 

Blev mest bilder på gitarristen (hahaha), men några bilder blev det allt på dom andra med. Dock inte så bra, men det är ju inte så konstigt när man står i en dansande publik och det regnar ute. Så ni får ursäkta dom dåliga bilderna... Det var nog ingen av oss som inte blev lite småkär i den här gitarristen. Haha! 


Idag blir det nog en tur ut till mamma för att hämta grejer i husvagnen som står där. Annars blir det nog bara att städa lite och så här hemma. 

Men först får det allt bli en tredje kopp kaffe. Eller fjärde? Kommer inte ihåg, mycket kaffe har jag druckit idag i alla fall ;) 

Sorry, inga bilder

Anledningen till att det där inlägget med bilder inte kommit upp:
Min surf på telefonen tog slut (redan nu efter bara en halv månad, av någon anledning?!) och internet hemma har vart segt. Så blogg.se ville inte riktigt samarbeta med mig och lägga upp bilderna när det gick så sakta, haha. 
 
Så tänkte jag lägga in alla bilder nu istället. Men nej, då vill inte telefonen lägga över bilderna på datorn istället. Jag blir så irriterad på sånt här... Den lägger över typ 10 bilder från telefonen, sen får den inte kontakt med telefonen längre. Gaaah! Har försökt att lägga över 10 bilder åt gången oxå, men inte ens det funkar.
Man kan ju lägga in bilder från blogg-appen också, men då blir det inte miniatyrer och då blir det lätt ett lite rörigt inlägg när det är så många bilder... 
 
Jaja. Jag låter det vara för idag, för nu orkar jag inte försöka mer. 
 
Igår var vi på Kungsbyns djurpark med pappa, Carro och Zacke. Alice tyckte det var hur kul som helst. Lucas hängde mest bara med, var inte speciellt intresserad av djuren i alla fall. Ormarna och fåglarna var väl dom djuren som han "wow-ade" mest åt. Sen gillade han den lilla lekplatsen utanför viltsafarit. Tror dock höjdpunkten för honom var när det var dags för viltsafari - man fick åka traktor. Eller ja, i en vagn bakom en traktor. DET gillade han! 
Alice gillade det mesta. Kommenterade dom flesta djuren som antingen konstiga, roliga eller söta. Eller "OJ VAD STOOOR MAMMA!", som hon sa åt det största djuret som fanns där - en Visent. I viltsafarit åkte man in bland dom och...ja, det var nästan lite läskigt när den gick och typ drog huvudet mot vagnen vi satt i. Speciellt när dom precis hade berättat att dom kan hoppa två meter rätt upp i luften. 
Vi avslutade med att låta barnen leka i lekparken. 
 
Det var en väldigt lyckad dag, både för oss vuxna och barnen! 
 
Idag åkte jag och barnen med mamma, Fabbe och Zacke på självplock av jordgubbar på Morrarö. Det var mysigt, men lite dyrt. Vi plockade i alla fall runt 2.5kg, så det blev ju en del jordgubbar i alla fall! Sen åkte vi hem till oss och gjorde lite sylt av en del. Resten står nu i kylskåpen och väntar på att ätas upp. Jättegoda var dom! Så det där kommer vi absolut göra igen, dock på ett annat ställe eftersom det var så dyrt. 50kr/kg för jordgubbar som inte ens är ekologiska känns inte helt okej faktiskt ;) haha. 
 
När mamma hade åkt hem gick denna lilla familj ut i skogen också. Vi hittade massor av blåbär så vi plockade en hel del...sen kom åskan lite för nära så då sprang vi in och lagade mat istället. 

Näe, nu får jag ge mig. Bäst att lägga sig så man orkar jobba lite imorgon.
 

Hoppsan!

Här är det visst tre månader sen jag tittade in senast. Oops! 

Det har vart lite mycket här hemma. Både med jobb och mer personligt. Så jag har inte haft lust att tänka på sånt här som att blogga. 
Men nu har det ordnat upp sig, det mesta i alla fall, så nu kanske man skulle ta tag i det här igen :) 

Just nu sitter jag dock i soffan och ser på prinsessan Sofia (som varje morgon, det är Lucas favoritprogram och han bara SKA se det på morgonen ❤️). Och så vill väl mina små busar ha frukost snart. 
Så jag tänkte bara kika in och säga hej. Och att det gick bra med bilen (det var det senaste jag skrev om där för tre månader sen). Det var dyrt - men det gick bra. Och nu blir jag retad för det där i resten av mitt liv skulle jag tro... ;) 

Nu ska jag plocka fram frukost och sen får vi se vad den här dagen har att bjuda på. 
Jag och barnen får väl åka in till någon lekpark eller liknande i alla fall. Jimmy har ögoninflammation och det är sååå synd om honom, så han får nog stanna hemma ;) haha. 

Lovar i alla fall ett inlägg med en massa bilder från dom senaste tre månaderna senare idag/ikväll. 

Men jag kan ju i alla fall bjuda på en bild som Alice tog igår när jag satt och spelade gitarr. Blivande fotograf av den tjejen kanske? ;)