Alice somnade när vi satte oss i soffan för att mysa. Inte så konstigt, hon sov ju inte mycket inatt.
Nu funderar jag på om jag ska försöka sova lite jag med, för jag är sjukt trött...eller om jag ska börja städa. Jag vet, man städar inte kl 7 på morgonen, haha! Men jag tror att Alice kommer sova ganska länge nu, och det är ju så mycket lättare att städa när hon sover.

Hmm... Jag tror jag lägger mig och vilar (inte somna!) en stund, sen börjar jag.
Japp, så får det bli ;)

Sju timmar

Alice vaknade lika tidigt som vanligt, även fast hon somnade sent igår. Så hon har sovit typ 7timmar inatt...å det är ju för lite för henne, så jag antar att hon kommer sova mycket på dagen idag.

Idag ska jag städa hela lägenheten, jag orkade inte igår, haha. Imorgon åker vi ju till Laxsjön...så därför tänkte jag städa lite. Skönt att komma hem till en helt städad lägenhet sen :)
Tvätta kläder som vi ska ha med, det måste jag ju oxå göra. Inte glömma..

Nu har Alice precis fått gröt, så nu ska vi sätta oss i soffan och mysa lite :)

Godnatt?

Alice har inte kunnat somna nu ikväll, och jag har inte förstått vad som var fel. Hon var glad så fort hon fick sitta upp bredvid mig, men så fort man la henne ner så blev hon jättearg.
Till slut märkte jag att hon hade ont i munnen, det är väl ännu fler tänder påväg. Så jag gav henne lite Alvedon för typ 20 minuter sen, och nu sover hon äntligen i min famn.

Nu hoppas jag bara på att hon fortsätter sova när jag lägger ner henne. Hoppas!
Haha, det känns lite som när hon bara var någon månad gammal, och man var så rädd för att hon skulle vakna så fort man la ner henne (vilket hon ofta gjorde när hon var så liten). Haha! Skönt att det inte är så längre..

Nä, nu ska jag lägga henne i sin säng. Själv ska jag dricka vatten och sen ska jag oxå sova!
Godnatt!