Egobilder..?

Alice börjar tidigt. Nyss när jag kollade igenom bilderna på min telefon såg jag dom här bilderna (och typ 50st till, men dom var antingen jättesuddiga eller så var det bilder på taket och så).
Hon har alltså lärt sig att ta kort med min telefon? Haha.

Hon brukar ju sitta och titta på sig själv (typ lipa mot sig själv, asgarva, lipa, asgarva) i kameran på framsidan, när jag tar fram den åt henne. Nu hade hon lyckats få fram kameran helt själv, och dessutom tagit kort!
Tokis! ❤

Onepiece

Igår hittade jag en jättefin onepiece i Alices garderob. Och vad jag kan komma ihåg så har jag inte sett den förut..? Skumt!
Haha, men jag antar att det är mamma som har köpt den, hon kom ju hit med typ 6st papperskassar fulla med kläder till Alice för några månader sen. Säkert därifrån! :)

Den här blev jag i alla fall lite kär i. Jättefin!

Sjuklingar

Japp, Alice har tyvärr blivit sjuk. Kan bero på tänderna. Jag tror inte det för jag känner mig också hängig, men vi hoppas på det i alla fall, för då kanske febern är över tills imorgon. Inte kul när hon är sjuk :(

I alla fall så var det lika kul som vanligt att bada, trots febern. Bra det :)
Nu sover min lilla Tokis på mig, och det är sjukt varmt, så jag får nog lägga ner henne innan vi båda smälter ihop till en pöl i soffan, haha.
Men det är ju så mysigt när hon somnar hos mig.. <3