Mys <3

Jag och Alice sitter i soffan och myser framför Bee Movie. Alice älskar den filmen :) 

Jimmy jobbar en stund idag, och jag och Alice ska tvätta lite vinterkläder och se vad vi har och vad som behöver köpas. Sen får vi se vad vi hittar på innan Fabbes kalas börjar :) 

Nu ska jag slita mig ifrån soffan och springa in i duschen. Skriver nog mer sen! 

Storhandla en lördag..?

Hejsan! 

Jag vaknade 9 imorse, Alice vaknade en halvtimme senare. Förstår ni hur skönt det var att få sova så länge när man har sovit jättedåligt i över en vecka?! 
Om man räknar bort alla gånger jag vaknat för kisspaus eller kramp i benet (när försvinner det egentligen?) så har jag nog sovit typ 8 timmar inatt. SÅ skönt att få vara lite pigg för en gångs skull. 
Att ha en bebis i magen och en "trotsig" tvååring utanför...ja, det kan man lätt bli lite trött av ;) 

Jaja! Nu ska vi åka till Hälla och storhandla. Hur smart det är att storhandla en lördag märks väl på hur mitt humör är när vi kommer hem, haha. 
Det är i alla fall roligare att storhandla där än i Enköping. Ica Maxi i Hälla är mycket större och har fler roliga grejer, hihi.
Vi ska även hitta en present till Fabbe som ska ha kalas imorgon. Han fyllde ju hela 5 år i måndags! :) 

Nä, dags att byta blöja och åka iväg!

Baka, baka liten kaka

Alice och jag gjorde chokladbollar förut. Jag gjorde en hel sats till mig och så rörde jag ihop en halv sats till Alice. Alice rullade sina till små bollar (många blev faktiskt runda också - jätteduktigt!), rullade i strössel och la på kakfatet. 
Trodde hon mest skulle smaka, inte faktiskt baka, men hon var ju jätteduktig och gjorde som hon skulle...i alla fall tills hon fick in en bit i munnen av misstag. Och efter det blev det lite fler provsmakningar än innan, kan jag ju säga ;) 

Såhär fina blev dom!