Sista dagen

Ja. Nu är det sista dagen på det här året. Idag hoppas jag att bebis håller sig kvar i magen, det är väl bättre att vara född först på året än sist. 
Vi får hoppas på inatt. Så snart som möjligt, men inte förrän nästa år. Kl 00:01 får han mer än gärna titta ut ;) 
Om man ändå kunde få bestämma själv, då hade han vart här för två veckor sen. Men nu blev det ju inte så! Så nu kan han gott stanna kvar tills 2014, tycker jag. 

Nackdelen med att gå över tiden såhär länge är att Jimmy verkligen måste börja jobba den 6 januari, så han kanske inte hinner vara hemma dom där två första veckorna. Dock så är det max 4 timmar om dagen, och dessutom på kvällstid, så det blir nog bra ändå :) 

Nu ska vi gå ut med sopor och plaska i vattenpölar. Plaska i vattenpölar på nyårsafton... Hm, känns ju inte helt rätt.  

Trött tjej

Vi tänkte idag att vi skulle veckohandla. Tänkte börja med det istället för att storhandla en gång i månaden, för då småhandlar vi alldeles för ofta. Och då blir det lätt lite dyrt varje månad ;) 

Det vi inte tänkte på var att det är nyårsafton imorgon. Nej, det kom vi på när vi var på Ica Maxis fullproppade parkering. Det var verkligen fullt. I affären var det många stressade människor så vi tog det rätt lugnt, annars kan man lätt bli lite galen, haha. 
Alice var trött och ville inte sitta i kundvagnen heller. Såklart. 
Men hon gav sig när vi sa att det var för mycket folk för att hon skulle få gå själv. Eller ja, hon gav sig när vi hade försökt säga det typ 10...20...eller kanske 30 gånger. Haha. Sen var hon duktig tjej genom resten av affären :) 

Men trots att man bara sitter i vagnen genom affären så blir man tydligen väldigt trött när det är så mycket folk där. 
Så när vi åkte hem somnade hon på en gång. Det gick riktigt fort, har nog aldrig sett henne somna så snabbt förut. Med munnen sådär gulligt öppen också. Sötis! 


BF+7

Det går inte så bra för mig med bloggen just nu. Är bara less och väntar på lillebror. Så nu tänker jag inte lova något, utan nu kommer det ett inlägg när jag har tid och lust helt enkelt. 
Kommer nog igång med bloggen ordentligt igen när lillebror väl är ute :) 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min stora tjej en stund, sen blir det frukost! 
Vad som händer sen får vi se, troligtvis blir det bara lek och mys hemma i alla fall. När man har gått 7 dagar över tiden går man väl helst inte ut bland för mycket folk i onödan, han kan ju verkligen komma när som helst nu.