Långpromenad

Drygt en timme innan lunch idag gick jag och Alice ut på promenad. Vi gick runt området och fotbollsplanen här i nästan en timme, riktigt skönt! 
Påväg hem igen stannade vi och gungade, Alice sprang (helt överlycklig) så fort hon bara kunde fram till gungorna, då kan jag ju bara inte säga nej. Även om det regnar och jag varken har regnkläder eller paraply...haha. 

Bagge gick med oss två meter bakom - hela vägen!


Bråttom till gungorna!

Lycklig tjej som får gunga :) 

Sjukling

Godmorgon? 
Haha, nejdå, vi har vart vakna sen strax efter 8. Alice är lite sjuk, vi har vart hemma hela veckan än så länge. Hon hostar och sover inte mycket alls på natten. Igår hade hon hög feber hela dagen. På kvällen blev det full rulle här hemma däremot. Hjälp, all energi måste kommit på en gång där. Galen tjej! Haha. 

I söndags beställde jag ny telefon. Och igår kom den så nu har jag en iPhone 5s. Riktigt nöjd. Inte för att det är  stor skillnad mot min förra, 4s, men lite skillnad är det ju ändå. Som att man kan låsa upp telefonen med sitt fingeravtryck till exempel. Haha. 

Nu sitter jag och Alice i soffan och ser på tv. Hon är seg idag med, men hon har inte lika hög feber idag i alla fall, så det går nog åt rätt håll. Ska strax hänga lite tvätt, sen tänkte jag att vi skulle gå upp på övervåningen. Jag måste vika in tvätt, det börjar bli rätt mycket att vika in. Eller ja, 2-3 maskiner i alla fall. Bäst att ta tag i det innan det blir för mycket...för annars blir det bara jobbigt, haha ;p 

Nä, nu hörde jag tvättmaskinen spela sin lilla trudelutt, så nu är det dags för mig att hänga tvätt. Kaffe/vällingmys i soffan

Alice har nästan aldrig druckit välling på morgonen. Visst, det har hänt någon gång om hon har vaknat riktigt tidigt (typ kl 6 eller tidigare) eller om hon har vart sjuk såklart. Men inte annars faktiskt. 
Men idag frågade hon efter det. Och jag tycker att välling (om den är osockrad, vilket vi alltid köper) är helt okej att dricka till frukost, 
så självklart fick hon det. 
Så idag blev det en morgon med kaffe- och vällingmys i soffan framför tvn :)