Sjukling

God morgon :) 
Nu är första veckan på förskola och jobb avklarat. Det gick fort! 
Natten mellan torsdag vaknade jag av att Lucas kräktes ner halva sin säng. Så då var det bara att gå ner och duscha av den lilla stackarn, och förbereda sig för att typ hela familjen skulle bli magsjuk. Men denna gång klarade vi oss, vi andra. Det var bara Lucas som drabbades den här gången och dessutom höll det bara i sig i typ ett halvt dygn. Så det kanske bara var något dumt han hade ätit. 

Idag blir det väl ändå en hemmadag för att vara på den säkra sidan. Men en liten promenad får vi nog ta oss ut på i alla fall, för usch vad tråkigt det är att sitta inne i flera dagar i sträck! 

Nej, nu ska jag gå och hämta en kopp kaffe och öppna grinden för Alice som precis vaknat. 


Kallt!

Åh, vad irriterande det är när barnen somnar ganska sent på kvällen, sådär sent så att man vet att man kommer få en liten sovmorgon i alla fall...och så har det snöat så pass mycket att en traktor måste åka utanför fönstret kl 7 för att skotta och sanda. 
Ja, alltså, dom gör ju bara sitt jobb. Såklart. Men snön kunde väl snällt ha kommit på dagen istället för natten så jag kunde fått min sovmorgon? ;) 
Haha, jaja. Jag fick snällt ta mig upp kl 7 imorse igen med Lucas, Alice däremot vaknade inte av traktorn och sov ända till 9. Det behövde hon! 

Vår panna är halvt trasig här hemma också... Gissar att den börjar ge upp. 
Så just nu sitter jag och barnen här i soffan och myser under värmefilten, för det är bra kallt inne just nu. Men det är ju mysigt i alla fall ❤️ 

Nej nu ska jag gå och koka mitt superte för förkylning, haha. För jag vill ju gärna kunna prata ordentligt när jag börjar jobba på tisdag. Det är ju en fördel när man ska jobba med att just prata i telefon...

Hej!

Fyra månaders uppehåll från bloggen. Ja, vi får väl se om det var det som behövdes för att komma igång ordentligt igen. Nej, men det blev lite tråkigt att bara skriva om samma saker hela tiden, så det var mest därför det blev dåligt med inlägg. 
Nu ska jag både börja jobba på ett nytt jobb och plugga, så nu kanske jag får lite mer inspiration till att skriva igen, haha. Och blir det ändå dåligt med inlägg så tänkte jag faktiskt lägga upp recept, mest sådant jag själv knåpat ihop eftersom allt annat redan finns på ungefär tusen andra bloggar ;) 
Det känns som att det kan bli ganska uppskattat då jag annars brukar få skriva ner ett och samma recept till en sisådär 10 personer. Lättare att bara hänvisa till bloggen då! 
 
Jag har som sagt fått jobb. Så Nina ska jobba som säljare. Det hade nog absolut ingen människa i världen gissat på. Inte ens jag själv faktiskt. Men - man får ta vad man får när man sitter i den här sitsen som vi gör just nu. Pengarna räcker inte till och detta är förhoppningsvis vår räddning.
Och jag tror jag kan klara av det, faktiskt, det är en ganska tacksam sak jag ska sälja - trafiksäkerhetsprodukter för barn och ungdomar. Till exempel reflexvästar och hjälmar och sådana saker. Har testat på det en gång med säljchefen och det gick rätt bra. Det var faktiskt väldigt kul till och med.
Så på tisdag börjar jag med säljutbildningen. Blir spännande! 
 
Sen ska jag börja plugga också. Jag gick ju ungefär bara två år på gymnasiet, så jag ska läsa upp betygen för att sedan försöka bli något påriktigt. Haha! Nej, men jag vill verkligen ha en ordentlig utbildning i alla fall. Drömmen vore att få jobba med astrofysik eller liknande. Eller musik förstås. Två helt olika riktningar, så vi får se hur det blir med det... 
 
Näe, nu tycker jag denna förmiddag har vart tillräckligt seg här framför tvn, så nu ska jag slänga mig in i en väldigt sen morgondusch så vi kan komma igång med dagen. Tänkte åka in och handla lite, så det blir nog att ta med pulkorna så vi kan stanna till i någon pulkabacke på vägen. 
 
Slänger in lite bilder på barnen, så ska jag försöka få upp lite fler inlägg framöver. Vem vet, denna gång kanske jag lyckas ;) 
 
Bilderna är klickbara.
                              
1. Alice på nobelfesten på förskolan.
2. Lucas har ju faktiskt fyllt två år! Bilden är från morgonen på hans födelsedag. 
3. Tung pulkatur där jag drog båda själv en bra bit. (varav en i bebispulka, herregud vad jobbiga dom är)
4. Lucas på "barnen visar och berättar" för föräldrarna på förskolan.