Storhandling

Tänk att det kan vara jobbigt att handla ibland. Haha! Ändå veckohandlar vi istället för att storhandla en gång i månaden, så det blir ju inte direkt jättemycket man köper hem. Vi brukar väl få ihop ungefär två pappkassar när vi veckohandlar (okej, det lät ganska mycket ändå, men det är det inte, det är lagom till en vecka). 
Jaja, nu blev det mycket text för att få fram att det kan vara jobbigt att handla med barn ;) haha! 
Men Alice var duktig idag och Lucas låg och tittade upp på allt runt omkring. Det var mot slutet av affären som Alice blev lite gnällig och Lucas började bli hungrig. 

Äsch, nu när jag ser vad jag skriver känner jag mig sjukt löjlig som klagade på att det var jobbigt. Det där var ju ingenting jämfört med tidigare storhandlingar där Alice till exempel har vägrat sitta still i vagnen...eller slängt sig på golvet och vart jättearg. 
Fast när hon slänger sig på golvet för att hon är arg är det väl mer lite roligt än jobbigt...är jag en dålig mamma som tycker det? Haha! Nä, det tror jag inte att jag är ensam om ;)

Det blev förresten en sväng in på rusta innan vi åkte till Maxi, och där blev det bland annat två mysiga teddyplädar till soffan, doftpinnar och två ljuslyktor.

Nu ska jag se till att Alice kommer i säng, klockan är visst mer än jag trodde! 

Bilder

Jag vet inte hur jag gjorde, men många bilder är rätt så suddiga. Men eftersom att det är svårt att gå tillbax i tiden och ta om bilderna så får jag väl lägga upp dom jag har iaf ;) 
 
För muspekaren över en bild för att läsa bildtexten, tryck på en bild för att göra den stor.

    
   
    
 

Oops...

Alltså, jag sa i mitten på månaden att vi hade klarat av "vabruari" rätt så bra ändå. Och det var visst väldigt dumt sagt...
Först fick jag jättehög feber och mådde väldigt dåligt för någon vecka sen. Sen blev ju Alice sjuk i helgen med jättehög feber och så. Nu har hon "bara" en ganska mild förkylning kvar. 
Själv blev jag jätteförkyld igår kväll. Och halsen ska vi inte ens prata om. Prata kan jag ju typ inte ens göra förresten...
Hosta har vi allihop (förutom Lucas då) oxå. Så ja, jag får väl ändra mig och säga att vi INTE har vart ovanligt friska för "vabruari"... 
 
Usch. Nä, nu vill vi bli friska igen! Så idag blir det nog en innedag med en massa massa mys. Vi var ju ute ganska länge två gånger igår så vi FÅR ha en innedag idag, tycker jag ;) 

Nej, nu ska jag lägga upp lite bilder i ett nytt inlägg, och sen gå och steka lite köttbullar!