Körkort - ja tack

Jahapp. Idag blir vi hemma alla tre. Nu verkar det vara Jimmys tur att vara sjuk. Och är han sjuk, ja då kommer inte jag och Alice in till stan. Typiskt! Alice längtar ju verkligen tillbaka till dagis efter över en vecka hemma :( 
Igår var hon ju där, men en dag på två veckor är ju inte mycket... 

Men det är inte så mycket att göra åt det. Förutom att skaffa körkort. För det har man ju råd med på en dag liksom...eller inte. 
Men är det någon snäll människa som är väldigt lik mig och har ett körkort att låna ut så tar jag gärna det sålänge. Haha, nä. Men det börjar faktiskt bli rätt jobbigt att bo här utan körkort nu. Ville ju ha körkort innan lillebror tittar ut, men så verkar det inte bli nu. 

Jaja! 
Bara att mysa upp sig i soffan med en väldigt trött Alice (hon somnade typ 21:30 igår). Sen ska vi ut och leka, såklart. Och sen får vi väl se vad vi hittar på :) 

Nu igen...

Ja, nu blev det dåligt med inlägg igen. Men när Alice var helt frisk så blev jag sjuk istället. Så jag har legat halvdöd i två dagar. Att bli magsjuk när man är gravid är något man verkligen bör undvika så gott det bara går. Usch, vad jobbigt det var. 
Inte nog med att jag var magsjuk...nej, magsjukan gjorde att jag fick väldigt mycket sammandragningar/förvärkar. Ett tag igår gjorde det rätt ont så jag trodde lillebror skulle komma ut, haha. 

Nu är jag i alla fall frisk, bara lite seg i kroppen (och har extremt mycket förvärkar), så jag är hemma idag. 
Jimmy jobbar och Alice är på dagis, men jag är hemma och vilar en extra dag. Men imorgon åker jag med dom in till stan igen och hjälper Jimmy på kontoret :) 

Ni kan inte ana hur konstigt det kändes att säga hejdå till Alice här hemma...haha! Jag följer ju alltid med för att lämna henne, och sen gör jag småsaker på kontoret. Men idag när jag stannar hemma för att vila fick vi ju lov att säga hejdå hemma istället för på dagis. Känns sjukt konstigt att vara helt ensam hemma. Vad gör jag nu liksom? Haha! 
Jag ska försöka vila lite i alla fall, inte vila som i att somna på soffan en stund, för det kan jag inte ens. Men vila som i att bara sitta still och ta det lugnt. 
Men känner jag mig själv rätt så blir det ganska lite vila och ganska mycket städa ;) 

Jaja, jag ska i alla fall försöka börja med att vila. En kopp kaffe och se på tv eller något får det bli :) 

Godmorgon!

Förlåt för dåligt med inlägg under veckan. Alice blev magsjuk natten till tisdag. Inte så kul för min lilla tjej :( 
Så tisdag och onsdag tog vi det bara lugnt. Det var en ganska lindrig magsjuka ändå, hon slutade kräkas natten efter, men det där dygnet det var som värst är ju ändå inte roligt alls... I onsdags hade hon bara feber, tror hon hade lite lite feber igår också. Men idag är nog även febern borta! :) 

Jag och Jimmy har klarat oss än så länge, får väl hoppas att vi slipper! Jag vill INTE ligga och spy nu, allt är tillräckligt jobbigt redan, så det känns som att jag hade dött då. 
Okej, inte dött kanske, men nästan ;) haha. 

Just nu sitter jag och Alice och bygger lego...i soffan. Haha. Behöver jag ens säga att vi är trötta idag..? Det känns som att jag skulle behöva sova i ett dygn eller något. 
Jaja! Bara att stå ut och lägga mig tidigt ikväll. 

Nu ska jag snart smita in i duschen om jag får för Alice, sen får vi se vad som händer idag. Vi lär ju bara vara hemma idag ifall Alice smittar fortfarande, men en liten promenad får det nog bli iaf. Börjar tröttna på att sitta instängd här nu, haha.