Hej!

Fyra månaders uppehåll från bloggen. Ja, vi får väl se om det var det som behövdes för att komma igång ordentligt igen. Nej, men det blev lite tråkigt att bara skriva om samma saker hela tiden, så det var mest därför det blev dåligt med inlägg. 
Nu ska jag både börja jobba på ett nytt jobb och plugga, så nu kanske jag får lite mer inspiration till att skriva igen, haha. Och blir det ändå dåligt med inlägg så tänkte jag faktiskt lägga upp recept, mest sådant jag själv knåpat ihop eftersom allt annat redan finns på ungefär tusen andra bloggar ;) 
Det känns som att det kan bli ganska uppskattat då jag annars brukar få skriva ner ett och samma recept till en sisådär 10 personer. Lättare att bara hänvisa till bloggen då! 
 
Jag har som sagt fått jobb. Så Nina ska jobba som säljare. Det hade nog absolut ingen människa i världen gissat på. Inte ens jag själv faktiskt. Men - man får ta vad man får när man sitter i den här sitsen som vi gör just nu. Pengarna räcker inte till och detta är förhoppningsvis vår räddning.
Och jag tror jag kan klara av det, faktiskt, det är en ganska tacksam sak jag ska sälja - trafiksäkerhetsprodukter för barn och ungdomar. Till exempel reflexvästar och hjälmar och sådana saker. Har testat på det en gång med säljchefen och det gick rätt bra. Det var faktiskt väldigt kul till och med.
Så på tisdag börjar jag med säljutbildningen. Blir spännande! 
 
Sen ska jag börja plugga också. Jag gick ju ungefär bara två år på gymnasiet, så jag ska läsa upp betygen för att sedan försöka bli något påriktigt. Haha! Nej, men jag vill verkligen ha en ordentlig utbildning i alla fall. Drömmen vore att få jobba med astrofysik eller liknande. Eller musik förstås. Två helt olika riktningar, så vi får se hur det blir med det... 
 
Näe, nu tycker jag denna förmiddag har vart tillräckligt seg här framför tvn, så nu ska jag slänga mig in i en väldigt sen morgondusch så vi kan komma igång med dagen. Tänkte åka in och handla lite, så det blir nog att ta med pulkorna så vi kan stanna till i någon pulkabacke på vägen. 
 
Slänger in lite bilder på barnen, så ska jag försöka få upp lite fler inlägg framöver. Vem vet, denna gång kanske jag lyckas ;) 
 
Bilderna är klickbara.
                              
1. Alice på nobelfesten på förskolan.
2. Lucas har ju faktiskt fyllt två år! Bilden är från morgonen på hans födelsedag. 
3. Tung pulkatur där jag drog båda själv en bra bit. (varav en i bebispulka, herregud vad jobbiga dom är)
4. Lucas på "barnen visar och berättar" för föräldrarna på förskolan. 
 
1 Evelina Fahlström:

skriven

Lycka till med det nya jobbet 😃 Skönt att få någonting så ni får chansen att komma ikapp lite 😊

Svar: Ja, det blir skönt. Jimmy har ju oxå lagt ner företaget nu så får hoppas han får nåt jobb snart han med :)
Nina Karlsson

Kommentera här: