Gäsp

Det är inte varje morgon man är vaken innan Nyhetsmorgon börjar på tv4! I alla fall inte jag. Lucas har blivit jätteförkyld med en jobbig hosta. Inte nog med att han somnade ordentligt efter 23 igår (han somnade ju tidigare, men fick inte riktigt sova pga hostan och allt jobbigt slem, stackarn), nej han vaknade 5:15 imorse också. 
Han hostade, spydde slem och hade svårt att andas så jag gick ner och så satte jag mig med honom på en stol och öppnade altandörren en stund. Det funkade inte så bra som jag hoppades, så han fick nässpray också, då blev det lite lättare för honom att andas. Men hostan vill inte släppa... 
Får hoppas det blir bättre under dagen. 

Alice har lyckats klara sig ganska bra den här gången, som tur är. Vi får väl hoppas att hon klarar dom här två veckorna som är kvar nu till påsklovet. Hon har nog vart på förskolan typ fyra veckor den här terminen. Och då går hon bara tre dagar i veckan! 
Hon vill och behöver ju till förskolan, så vi får hoppas hon klarar sig nu. 

Jag börjar jobba vid 10 idag. Har bara ett jobb, sen åker jag hem och tar hand om min lilla sjukling och väntar på att det blir kväll så man (förhoppningsvis) får sova lite. 

Nu ska jag hämta en kopp kaffe och mysa ner mig i soffan med Lucas. Han orkar inte mycket mer än att bara sitta och mysa, kanske titta på tv också. Min stackars lilla kille <3 Kommentera här: