Det här med ett inlägg om dagen...

Det har inte gått så bra att få upp ett inlägg Om dagen dom senaste veckorna. Haha! Men så kan det vara med sjuka barn och allt. 
Men nu är dom ju friska, och förhoppningsvis håller dom sig friska länge nu också, så nu har jag inget att skylla på ;) 

Igår fick Alice äntligen komma tillbaka till förskolan, efter nästan tre veckor hemma... Hon var glad och ville dit på morgonen, men när vi kom fram ville hon inte riktigt gå iväg och leka där ute på gården. Hon är så rädd för att gå när det är halt, så det var därför. Men en pedagog tog henne i handen och så tog dom en promenad på gården, så gick det bra! 
Idag lämnades hon inne, men hon ville inte riktigt att jag skulle gå. Bata kramades och ville inte göra det kompisarna gjorde. Men samma pedagog som hjälpte henne igår tog henne i knät så hon fick "tina upp" lite ;) 
Förhoppningsvis går det bra nu i alla fall, det märks väl när jag hämtar henne sen. Hon har väl vart hemma för mycket nu, så hon har inte riktigt kommit in i rutinerna på förskolan igen antar jag? 
Det blir nog bättre snart, får vi hoppas. För trivas verkar hon göra i alla fall :) 

När jag hade lämnat Alice åkte jag hem. Sen kom grannen Evelina över med sin lilla nästan-3månaders bebis. Alltså, hur stor blev inte Lucas när man såg henne?! Han blev ju stora pojken nu ju, haha. Inte länge sen han var så liten <3 

Hon fick i alla fall kolla igenom lite kläder som Alice vuxit ur (för en sådär tre år sen ungefär, haha!). Och lite fick hon allt med sig hem! 

Nu sitter jag i soffan med lilla...eh, jag menar stora Lucas i famnen. Han somnade så gosigt hos mig för en stund sen. 
Nu måste jag dock lägga ner honom i sängen, för jag har jobb klockan ett så jag måste ju åka snart. 1 Evelina - mamma till Emil&Ellie ♥:

skriven

Naw, så han gav upp och lät tröttheten vinna tillslut i alla fall :D

Tack igen, och tack för kaffet ;)

Svar: Ja, han gjorde det :D

Tack själv 👍
Nina Karlsson

Kommentera här: