Leos Lekland

Igår var Jimmy ledig så vi tog en tur till Leos lekland. Första gången jag och Jimmy var där. Alice hade dock vart där en gång tidigare med sin mormor, Fabbe och Zacke :) 
Det var alldeles lagom mycket folk där igår, gissar att det är typ tre gånger mer folk där på helgerna. Så det får nog bli på en vardag nästa gång vi åker dit igen, hehe. 

Träffade på våra grannar som var där med sin son också, då blev det några rundor i rutschkanan...haha. Så fort man kommit ner så sa hon "en gång till!" och sprang mot trappan. Hon tröttnade verkligen inte, haha :) 

När vi åkte därifrån var Alice så trött så hon somnade innan vi ens kommit ifrån Hälla. Hon hade väldigt kul med andra ord. Även Jimmy hade kul och var nog minst lika trött han ;) haha. 

Efter det åkte vi till min mormor, Alice har tjatat om att åka till gammelmormor ett tag nu, så igår fick hon äntligen komma dit! Där blev det lite fika innan vi åkte hem och bara tog det lugnt resten av kvällen. 

Det är svårt att få bra bilder när hon springer runt så. Men lägger upp några halvbra bilder i alla fall. 

Fyller på med lite energi så man orkar leka mycket mera, hihi. 

Hoppar studsmatta med pappa (som sagt, vem hade roligast?! ;))

Mycket krypande och klättrande blev det för Alice och pappa. 

Wiiie! 
Synd att bästa bilden blev när Jimmy samtidigt filmade när dom åkte ner, så telefonen förstör hela bilden. Jaja! 

1 Evelina - mamma till lille Emil ♥:

skriven

Haha svårt att inte lyckas få med en mobil på en bild någonstans i dagens samhälle ju ;) Det syns ju att dom har kul i alla fall :D

Kommentera här: