Danmark

Förra helgen fyllde Alices och Lucas kusin Leo 8 år. Det firades med ett besök i Danmark på The Reef. Det är ett badhotell. Hur mysigt som helst var det. Tyvärr blev det inga bilder inne på själva badhuset, man hade tillräckligt att göra och hålla koll på ändå kan jag ju säga ;) 
Alice var lite feg i början. Vi har aldrig vart på badhus med henne innan, så det är väl inte så konstigt kanske. Men det släppte efter ett tag, och sen plaskade hon runt hon med. Och pratade med varenda person hon kunde hitta. Hon bara tar en leksak, går fram till vem som helst och börjar prata och leka. Ja, alltså, vem som helst! Hon är inte blyg hon. Haha! Hon som alltid har varit lite småfeg när det gäller att träffa folk hon aldrig träffat förut...så pratar hon helt plötsligt med vem som helst. Det är samma sak när man handlar, då ska hon hälsa på varenda människa hon ser. Min lilla gullegris! 
Vi hade i alla fall jätteroligt där, allihopa, och dit kommer vi helt klart åka igen. Fast då får det bli minst två nätter på hotellet. Det blev lite för lite bad-tid när man bara stannade en natt. 

Jaja, nu kommer bilderna...dock i lite hullerombuller-ordning, haha.
 
   
   
   
   
 
 

Kommentera här: