Hoppsan..?

Det blev visst inget bildinlägg som jag lovade. Men det har hänt en massa andra grejer så det blev inte av. 
Idag hände dock det värsta. Alltså det är så pinsamt så jag knappt vill skriva det. Men det gör jag ändå, för samtidigt är det ju lite roligt på något sätt. Bara för jag ALLTID är lika klantig. Och alltid vid helt fel tillfällen - såklart. 

På söndagar brukar jag städa ett ställe som heter Företagshuset. Men eftersom det är påskhelg nu, så skulle det städas idag istället. Inget konstigt alls med det. 
Så ikväll när vi kom hem från min mormor som vi hade vart och ätit mat hos...så åkte jag iväg direkt igen för att handla och jobba. 
Så tänkte jag att jag skulle handla först för jag visste inte hur affärerna hade öppet idag. Handlade, sen behövde jag tanka också. 
Åkte till Statoil, började tanka... Kollade av någon anledning på tanklocket som hängde ner där medan jag tankade. Och läste ordet "diesel". Något kändes fel. 
Och ja, ni kanske förstår vart den här berättelsen är påväg..? 
Jag hade tankat bensin i en dieselbil! 

Alltså så värdelös som jag kände mig då...det går inte att beskriva. Ville bara lämna bilen och gå därifrån... 
...men det gjorde jag såklart inte. Hoppade in i bilen (utan att starta såklart), ringde Jimmy och berättade. Han kunde ju inte komma och hjälpa mig eftersom barnen sov. 
Ringde pappa istället. Han kom och hjälpte mig att putta fram bilen till en parkering. Gick in på Statoil och förklarade, tjejen log (som om det händer ofta typ) och skrev en lapp till mig som jag kunde lägga i rutan så jag iaf slipper böter (tömma tanken är väl dyrt nog...). 
Sen körde han hem mig. Tur man har så snälla föräldrar som alltid ställer upp när det behövs! 

Och ja, nu är jag hemma. Inte blev jobbet gjort heller. 
Har ringt och skrivit runt till alla möjliga människor jag kunde komma på som möjligtvis kunde hjälpa oss. Det finns ju liksom ingen verkstad som har öppet under dom närmsta dagarna nu... 
Nu avvaktar vi till imorgon och ser om vi kan få nån hjälp att tömma tanken. Förhoppningsvis är det det enda vi behöver göra - tömma tanken och fylla upp med bens...jag mena diesel ;) haha. 

Herregud vilken kväll. Nu ska jag sova så jag orkar gå upp i tid imorgon och fixa till mitt klantiga misstag. Och jobba där jag skulle jobbat idag egentligen. Och eventuellt packa och åka till Trollhättan också. Men det känns väl inte riktigt som att jag har lust att åka dit längre. Inte just nu i alla fall. Kanske imorgon om allt fixar sig som det ska ;) 

Nä, sova var det ja...