👎

Hej! 

Ännu en månad har gått sen jag senast skrev här. Testar igen...ska man lyckas med mer än ett-två inlägg den här gången tro? ;) 

Jag har tyvärr inga bilder att lägga upp från den här månaden. För min telefon dog och vägrar starta helt plötsligt. Eller, plötsligt kanske man inte ska kalla det. Batteriet har vart dåligt ett tag nu, så det var väl egentligen ganska väntat. 
Dumt av mig att inte lägga över bilder och säkerhetskopiera telefonen innan det bara. För det är inte speciellt roligt att bli av med ca 1000 bilder... 

Menmen, det finns viktigare saker än bilder, så det är väl bara att försöka glömma bort det. Det är ju dock bara en eller två månaders bilder som försvunnit. Och en del har man ju hunnit lägga upp på instagram och Facebook, så nog ska jag överleva iaf ;) 

Nu sitter jag alltså här med en gammal iphone 4s. Helt otroligt seg är den...och liten. Men det är ju en telefon iaf! 

För 1-2 veckor sen var jag och Lucas sjukt förkylda. Och nu verkar det ha börjat om igen... Lucas har hostat hela natten och det har jag med. 
Jimmy och Alice verkar klara sig rätt bra i alla fall, och det är ju skönt det :) 

Idag vet jag inte vad som händer. Vädret ser tråkigt ut och alla regnkläder är på förskolan...så vi lär ju inte gå ut å plaska i vattenpölar. 
Kanske åka till mamma, vi sa någon dag i helgen så vi får väl se om det blir av idag eller imorgon :) 

Näe, nu ska jag lyda Alice och följa med henne upp och leka, haha. 
Men först - lite bilder från en liten promenad längs ån i torsdags :) 

Vi hittade en labyrint. Inte jättesvår, men det tog ett tag innan vi kom ut ändå...haha (jag kom iaf först 😉) 


Klätterapan som ska klättra på precis ALLT.